پنجشنبه 01 آذر 1403

نشست معاون وزیر صمت با انجمن‌های سنگ محلات و ایزوگام دلیجان

در راستای اهداف و مسؤولیتهای محوله درزمینه برنامه‌ریزی، مکانیابی، تهیه گزارشات‌ توجیهی، تملک ‌اراضی طراحی و اجرای پروژه‌های عمرانی جهت آماده‌سازی اراضی و ایجاد امکانات زیربنائی مورد نیاز به منظور ایجاد بستری مناسب برای تسریع دراستقرار صنایع درشهرستان‌های مختلف استان درقالب ایجاد شهرکهای صنعتی مصوب متمرکز نموده‌ است .

موقعیت استقرار شهرکها و نواحی صنعتی استان مرکزی

استان مرکزی باتوجه به عواملی مانند : برخورداری از صنایع بزرگ و مادر با ویژگیهای فوق العاده فنی ‌وتخصصی؛ تجربه چهاردهه استقرار و توسعه صنعتی صنایع بزرگ و کوچک متعدد ؛برخورداری از موقعیت ممتاز جغرافیایی و همجواری با قطبهای جمعیتی و صنعتی مهم (تهران واصفهان) واستانهای همدان ، لرستان و قم ؛ قرارگیری در کرید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ور حمل و نقل بین المللی شمال جنوب و محورهای ارتباطی شرق غرب کشور و مسیر راه آهن سراسری ؛ قرارگیری در مسیر خطوط اصلی انتقال و تأمین انرژی ( نفت ، گاز و برق ) کشور ؛ وجود منابع و ذخایر معدنی فراوان فلزی و غیرفلزی ؛ امکان ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی به دلیل غنی بودن منطقه از نظر برخی محصولات ؛ پایین بودن خطر زلزله دراغلب مناطق استان ؛ وجود مراکز علمی ، آموزشی ، تحقیقاتی ، پارک علم وفناوری ومراکز رشد ICT، وجود نیروی کارمتخصص ، باتجربه و کارآزموده و… از استانهای برخوردار و دارای مزیت برای سرمایه گذاری بوده و این عوامل و بسیاری از پارامترهای دیگر موجب استقبال روز افزون صنعتگران وسرمایه گذاران صنعتی بمنظور استفاده بهینه از امکانات وخدمات زیربنائی درشهرکهای صنعتی استان شده واین شهرکها را ازاین حیث بااقبال مناسبی روبرو کرده است به گونه ای که ایجاد شهرکهای صنعتی جدید و توسعهشهرکهای موجود را اجتناب ناپذیر نموده است .

درحال حاضر تعداد قابل توجهی شهرک صنعتی مصوب در سطح استان با پراکندگی مناسب وجود دارد و اکثریت شهرستانهای استان دارای حداقل یک شهرک صنعتی میباشد.

   امیداست باتوجه به نقش روزافزون شهرکها ونواحی صنعتی‌دراستقرارسازمان‌یافته واحدهای‌صنعتی‌و استفاده از پتانسیلهای هم مکانی ، این شرکت بتواند علاوه بر تأمین نیازهای عمومی ، آب ، برق ، گاز ، خطوط ارتباطی و …. سایر خدمات ضروری مورد نیاز صنعتگران ازقبیل خدمات مشاوره‌ای تخصصی درزمینه تکنولوژی ، بازرگانی ، مالی ، مالیاتی و…. را در شهرکها ونواحی‌صنعتی در دسترس آنان قرار دهد و در راستای تحقق این هدف و بمنظور اصلاح و بهبود عملکرد یا اعمال تغییر وتحویل درآنها نیازمند دریافت پیشنهاد و نظرات صنعتگران محترم و سرمایه گذاری صنعتی و دیگرعزیزان می‌باشد .

نشانی : اراک ، بلوار فاطمیه ، کوچه جنب استانداری ، شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی

 

  • 1402/09/11 - 12:57
  • - تعداد بازدید: 192
  • - تعداد بازدیدکننده: 187
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZTxd
در سفر معاون وزیر صمت به استان مرکزی صورت گرفت:

نشست معاون وزیر صمت با انجمن‌های سنگ محلات و ایزوگام دلیجان

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی،"فرشاد مقیمی" بعدازظهر روز سه‌شنبه به همراه «فتحعلی محمدزاده» معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، در نشست با انجمن سنگ محلات و انجمن ایزوگام دلیجان در محل فرمانداری شهرستان دلیجان شرکت کرد و ضمن شنیدن مهمترین مسایل، مشکلات و دغدغه‌های آنها،  برای رفع برخی موانع راهکارها و دستورات لازم را صادر کرد.

در این نشست که با حضور "علیرضا سلیمی" نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی، «میرزاخانی» معاون اقتصادی استانداری مرکزی، "قاسمی" فرماندار دلیجان و سایر مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد، اعضای انجمن و مدیران عامل برخی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی دلیجان به بیان مسائل اصلی خود در حوزه‌های زیرساختی و فنی پرداختند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت بخش خصوصی، استفاده از نظرات تخصصی آنها در پیشبرد امور و حل و فصل مسایل آن‌ها را مورد توجه قرار داد.

"فرشاد مقیمی" در خصوص قیمت حق انتفاع زمین در نواحی صنعتی شهرستان دلیجان و محلات که دغدغه فعالان اقتصادی حاضر در این نشست بوده است، گفت: از مهمترین علل اصلی افزایش قیمت زمین تورم موجود در کشور و همچنین ارائه برخی خدمات در شهرک‌های صنعتی توسط شرکت‌های استانی است که در تعهدات سایر سازمان‌های خدمت رسان بوده و عدم انجام آنها(توسط دستگاه‌های خدمات رسان) باعث شده این هزینه‌ها در نرخ‌نامه مصوب شهرکها سرشکن شود.

وی، در خصوص مسایل و مشکلات زیرساختی مخابراتی نیز با اشاره به حضور وزیر ارتباطات در استان مرکزی، بیان کرد: موضوع فیبر نوری در اولویت پیگیری اتصال در شهرک‌ها و نواحی صنعتی قرار دارد.

رئیس هیأت مدیره و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ، در خصوص مشکلات زیرساختی واحد‌های صنعتی که نوع تولید آنها طی سال‌های گذشته تغییر پیدا کرده و محدودیت تامین برق دارند، با اشاره به تاکید رییس جمهور در خصوص جداسازی برق صنعت در کشور، افزود: در حال حاضر ۷۲۸ مگاوات برق توسط واحد‌های در حال تولید در حال مصرف است که تا پایان سال‌جاری ۱۳۹ مگاوات دیگر نیز تامین و به شبکه برق اضافه خواهد شد.

مقیمی در ادامه در خصوص روش‌های رفع محدودیت‌های زیرساختی واحد‌های صنعتی در حوزه تامین برق، با توجه به موقعیت و شرایط مناسب استان مرکزی پیشنهاد استفاده از انرژی های تجدیدپذیر خورشیدی را مطرح کردند و افزود: ما آمادکی کامل خود را جهت همکاری و ارائه راهکار در این خصوص اعلام می‌کنیم.

"علیرضا سلیمی" نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی نیز، از جمله علل عدم تقاضای زمین صنعتی از سوی متقاضیان جدید را وجود محدودیت‌ها در ارائه زیرساخت کافی توسط دستگاه‌های خدمات رسان عنوان کرد.

همچنین "عباس آیینه‌دار" دادستان دلیجان در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات همکاران استانی خود از جمله رییس سازمان صمت و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی، به بیان مهم ترین مسائلی که باید مورد پیگیری قرار گیرد پرداخت و اظهار کرد: اولویت باید تسهیل و ساده‌سازی فرایندها در حوزه صنعت باشد تا افراد بتوانند بدون اتلاف وقت برای مجوزها و درخواست های خود بصورت برخط اقدام نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار استانی,گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اسلایدر سمت راست,گروه مناقصات و مزایدات,گروه خدمات ما,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان,گروه همکاران راهبردی
  • کد خبر : 23592
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب