پنجشنبه 01 آذر 1403

اجلاس سراسری نماز

در راستای اهداف و مسؤولیتهای محوله درزمینه برنامه‌ریزی، مکانیابی، تهیه گزارشات‌ توجیهی، تملک ‌اراضی طراحی و اجرای پروژه‌های عمرانی جهت آماده‌سازی اراضی و ایجاد امکانات زیربنائی مورد نیاز به منظور ایجاد بستری مناسب برای تسریع دراستقرار صنایع درشهرستان‌های مختلف استان درقالب ایجاد شهرکهای صنعتی مصوب متمرکز نموده‌ است .

موقعیت استقرار شهرکها و نواحی صنعتی استان مرکزی

استان مرکزی باتوجه به عواملی مانند : برخورداری از صنایع بزرگ و مادر با ویژگیهای فوق العاده فنی ‌وتخصصی؛ تجربه چهاردهه استقرار و توسعه صنعتی صنایع بزرگ و کوچک متعدد ؛برخورداری از موقعیت ممتاز جغرافیایی و همجواری با قطبهای جمعیتی و صنعتی مهم (تهران واصفهان) واستانهای همدان ، لرستان و قم ؛ قرارگیری در کرید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ور حمل و نقل بین المللی شمال جنوب و محورهای ارتباطی شرق غرب کشور و مسیر راه آهن سراسری ؛ قرارگیری در مسیر خطوط اصلی انتقال و تأمین انرژی ( نفت ، گاز و برق ) کشور ؛ وجود منابع و ذخایر معدنی فراوان فلزی و غیرفلزی ؛ امکان ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی به دلیل غنی بودن منطقه از نظر برخی محصولات ؛ پایین بودن خطر زلزله دراغلب مناطق استان ؛ وجود مراکز علمی ، آموزشی ، تحقیقاتی ، پارک علم وفناوری ومراکز رشد ICT، وجود نیروی کارمتخصص ، باتجربه و کارآزموده و… از استانهای برخوردار و دارای مزیت برای سرمایه گذاری بوده و این عوامل و بسیاری از پارامترهای دیگر موجب استقبال روز افزون صنعتگران وسرمایه گذاران صنعتی بمنظور استفاده بهینه از امکانات وخدمات زیربنائی درشهرکهای صنعتی استان شده واین شهرکها را ازاین حیث بااقبال مناسبی روبرو کرده است به گونه ای که ایجاد شهرکهای صنعتی جدید و توسعهشهرکهای موجود را اجتناب ناپذیر نموده است .

درحال حاضر تعداد قابل توجهی شهرک صنعتی مصوب در سطح استان با پراکندگی مناسب وجود دارد و اکثریت شهرستانهای استان دارای حداقل یک شهرک صنعتی میباشد.

   امیداست باتوجه به نقش روزافزون شهرکها ونواحی صنعتی‌دراستقرارسازمان‌یافته واحدهای‌صنعتی‌و استفاده از پتانسیلهای هم مکانی ، این شرکت بتواند علاوه بر تأمین نیازهای عمومی ، آب ، برق ، گاز ، خطوط ارتباطی و …. سایر خدمات ضروری مورد نیاز صنعتگران ازقبیل خدمات مشاوره‌ای تخصصی درزمینه تکنولوژی ، بازرگانی ، مالی ، مالیاتی و…. را در شهرکها ونواحی‌صنعتی در دسترس آنان قرار دهد و در راستای تحقق این هدف و بمنظور اصلاح و بهبود عملکرد یا اعمال تغییر وتحویل درآنها نیازمند دریافت پیشنهاد و نظرات صنعتگران محترم و سرمایه گذاری صنعتی و دیگرعزیزان می‌باشد .

نشانی : اراک ، بلوار فاطمیه ، کوچه جنب استانداری ، شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی

 

  • 1402/07/10 - 10:02
  • - تعداد بازدید: 293
  • - تعداد بازدیدکننده: 293
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZF4d

اجلاس سراسری نماز

فراخوان علمی سی امین اجلاس سراسری نماز با عنوان ” نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه ، مسجد  و دانشگاه ”

 

ستاد اقامه نماز با استعانت از خداوند حکیم و با کمک صاحب نظران و پژوهشگران و مدیران ارشد نظام بنا دارد تا سی امین اجلاس سراسری نماز را با رویکردی متفاوت با گذشته برگزار کند. برای تحقق این هدف ، تمرکز بر روی “شناخت مسئله” و ” استخراج و تدوین وظایف و تکالیف اصلی دستگاه‌ها” و ” چاره‌اندیشی برای ترسیم نقشه راه و تدوین برنامه جهت حل مسئله” است . بر این اساس با توجه موضوع اجلاس تلاش می‌شود که هر دستگاه‌ و صاحب نظران مرتبط با آن ابتدا مسئله تعریف کنند و بعد وظایف و تکالیف قانونی دستگاه را احصاء کنند و سپس با انجام مطالعات کارشناسی ، رایزنی های لازم  علل کاستی‌ها را بشناسند و برای رفع آن ها با ارائه برنامه ، همت گمارند.

از این رو سازوکار حاکم بر این فراخوان با موارد مشابه در سنوات گذشته قدری فرق می کند و سعی می شود تا با کالبد شکافی و تعمق، وضع موجود را شناخت و مشکلات را بررسی کرد و سرانجام راه‌های بهسازی و تحول در حرکت اقامه نماز نسل نو را ارائه کرد.

مخاطبان :

مدیران ارشد نظام ، محققان و استادان حوزه و دانشگاه و فرهنگیان و دستگاههایی که در پرورش آینده سازان نقش آفرین هستند .

محور ها و موضوعات فراخوان ویژه محققان و صاحب نظران

۱)راههای برقراری ارتباط با نسل نو چیست ؟

* موانع بر سر راه ارتباط مؤثر با نسل نو کدام است ؟

* راهکارهای رفع این موانع چیست ؟

۲) مسئله اصلی در فاصله داشتن وضعیت دینداری نسل نو به ویژه اقامه نماز آنان با الگوی مطلوب تراز ایران اسلامی چه می‌باشد؟

۳) نقش ، مسئولیت و تکالیف قانونی دستگاه‌های متولی فرهنگی به ویژه آموزش و پرورش ، مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه در حل مسئله و ارتقای وضعیت دینداری و نماز نسل نو چه می‌باشد؟

۴) بحث نماز نسل نو یک موضوع کلان فرهنگی است و مستلزم هم افزایی ملی می‌باشد. سایر نهادها و دستگاه اجرایی چگونه می‌توانند در این امر مهم ایفای نقش نمایند؟

۵) مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب ، استفاده از ظرفیت حلقه‌های میانی را مورد توجه و تأکید قرار داده‌اند. سازوکار بهره گیری از ظرفیت حلقه‌های های میانی و نهاد خانواده در ارتقای کیفیت وضعیت دینداری و نماز نسل نو چگونه می‌تواند باشد؟

۶) نهادهایی مثل مدرسه و دانشگاه و مسجد با کدام برنامه ریزی قادر به ترغیب نسل نو برای حضور آگاهانه در نمازجماعت می باشند؟

۷) چگونه می توان راه جذب همه اقشار جامعه را به اقامه نماز فراهم نمود ؟

۸) معرفی مدارس ، دانشگاهها و مساجد الگو در جذب نسل نو به نماز

قالب های ارائه آثار:

  • رساله دکتری
  • مقالات علمی
  • پژوهش های کاربردی
  • مطالعات تطبیقی

شرایط شرکت و پذیرش آثار :

اطلاعات تکمیلی و شرایط عمومی و اختصاصی از طریق درگاه اجلاس و نشانی های اعلام شده در بخش راه های ارتباطی قابل مشاهده  می باشد .
مهلت شرکت در فراخوان :

از  ۱۰مهر لغایت ۱۵آذر ۱۴۰۲
نحوه ثبت نام و ارسال آثار:

علاقه مندان می توانند از طریق سامانه noor.namaz.ir نسبت به ثبت نام و ارسال آثار اقدام نمایند.

زمان اعلام نتایج:

نیمه دوم آذر ۱۴۰۲ از طریق پایگاه اطلاع رسانی ستاد اقامه نماز www.namaz.ir

جوایز و هدایا:
از صاحبان۱۱۰ اثر برتر با اهدای جوایز قدردانی می شود و چکیده اثر آنها در کتاب مقالات برگزیده اجلاس منتشر خواهد شد.

توجه: به کلیه شرکت کنندگان گواهی حضور در فراخوان اعطاء خواهد شد.

راه های ارتباطی با دبیرخانه دائمی اجلاس های سراسری نماز:

تهران – خیابان آیت الله طالقانی – میدان فلسطین- پلاک ۳۸۷ – ستاد مرکزی اقامه نماز

کدپستی:۱۴۱۷۷۴۳۱۸۱

تلفن :  ۸۶۰۳۷۵۰۶ – ۰۲۱

سامانه پیامک ۱۰۰۰۰۱۷

پایگاه اطلاع رسانی : namaz.ir

آیدی اجلاس جهت ارتباط در شبکه های اجتماعی

شایان ذکر است سی امین اجلاس سراسری نماز در نیمه دوم آذرماه به میزبانی استان زنجان برگزار خواهد شد.

 

  • گروه خبری : اخبار استانی,گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اسلایدر سمت راست,گروه مناقصات و مزایدات,گروه خدمات ما,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان,گروه همکاران راهبردی
  • کد خبر : 22839
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب